Reiki ontvangen is een heerlijk ontspannende gewaarwording!

Wat doet een Reiki behandeling met je?

De Reiki energie die je tijdens een behandeling voelt, is verwarmend. Dat voel je vaak ook, je voelt warmte ‘stromen’. Je voelt de energie. Het is ontspannend, je voelt je na een behandeling echt lekker. Maar dat is niet het enige. Reiki is goed voor tal van lichamelijke en geestelijke klachten. Ik haast me te zeggen dat het geen doktersbehandeling is, geen reguliere geneeskunde. Maar… maar toch. Het kan heel goed helpen. Ik zal mijn eerste ervaring met Reiki opschrijven, dan krijg je een beetje idee. Toen ik voor het eerst Reiki kreeg, ‘geloofde’ ik niet in de werking ervan. Toch kreeg ik Reiki op de plek van mijn gebroken rib. En ik kon binnen een dag met veel minder, en na een dag zonder pijnstillers gewoon ademen. Terwijl daar normaal veel langer voor staat. Toen dacht ik bij mezelf… of het nou concreet helpt, of louter door suggestie… het helpt! En toen ben ik zelf met Reiki aan de slag gegaan.

Een aantal reacties die ik kreeg nadat ik Reiki heb gegeven:

  • Heerlijk de spanning in mijn nek kwijt te zijn
  • Mijn algehele conditie die door de griep was geërodeerd is weer hersteld
  • Je hebt heel veel energie gegeven en heerlijk ontspannend
  • Heerlijk rustgevend, ik viel steeds in ‘minislaapjes’
  • Ontspannend, zeer prettig
  • Na de behandeling had ik het gevoel ‘mijn lichaam leeft weer’!

Negatieve ervaringen… nee, sorry. Die heb ik niet. Reiki is een behandmethode die geen ‘slechte’ dingen in zich heeft. Het is doorgeven van liefdevolle, genezende energie. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website van Helios, waar ik mijn Reiki-cursussen heb gehad, en mijn Reiki Therapeuten opleiding doe.

Hoe gaat zo’n behandeling?

Bij binnenkomst in m’n behandelruimte doe je jas en schoenen uit. Je hebt niet-knellende kleding aan. Gewoon comfortabel. Er branden wat kaarsjes en d’r hangt een lekker geurtje in de lucht. Er hangt een fijne sfeer in de ruimte. Als je wilt vertel ik je hoe de behandeling in z’n werk zal gaan, en heb je alle ruimte om vragen te stellen. Dan zal ik je wat vragen stellen, bijvoorbeeld over ‘contra-indicaties’, over eventuele klachten die je hebt. En of je speciale plekken extra wil laten behandelen. We spreken ook af hoelang je behandeld wilt worden. Dit kan -afhankelijk van de tijd die ik elke ‘positie’ behandel- van 60 tot 90 minuten zijn.

Dan ga je op je rug op de tafel liggen. Ik zet een muziekje aan. Dan neem ik even tijd om mezelf op de behandeling te concentreren. En ik geef je een soortgelijke opdracht. Na 3 tot 5 minuten hoor je een eerste ‘pingel’ en leg ik mijn handen op je. Ik begin met het behandelen van je gezicht. Daarna volgt de rest van je hoofd… en zo gaan we verder, totaal 8 posities aan de voorkant. Tot op gegeven moment je het verzoek krijgt je om te draaien, en je rugzijde aan de beurt komt, 6 posities. Indien we vooraf ‘extra’ posities hebben afgesproken, komen die natuurlijk ook aan de beurt. En als ik het idee heb dat sommige zaken extra aandacht behoeven, neem ik die gewoon direct mee.

Aan het einde van de behandeling voel je me een soort massage-achtige bewegingen maken. Dat is om je lichaam weer ‘wakker’ te maken, te zorgen dat alles op z’n plekje valt.

Tijdens de behandeling kun je van alles gewaar worden. Vaak voel je dat de plek waar ik mijn handen heb, gloeiend warm wordt. Sommige mensen ‘zien’ kleuren, voelen energie stromen of hebben andere gewaarwordingen. En het mooie is: het mag er allemaal Zijn.

Heb je ondertussen interesse gekregen om eens op de tafel te komen? Neem dan contact met me op!

Let op: ik woon in een bovenhuis… je moet drie trappen op voor de behandelruimte. Is dit niet mogelijk voor je, dan kan ik je ook thuis behandelen. Ik neem dan tafel, kussens, muziek en kaarsjes mee om de sfeer zo veel mogelijk hetzelfde te houden.

Energie-uitwisseling

Voor het geven van een Reiki behandeling wil ik graag een energie-uitwisseling vooraf afspreken.

De energie-uitwisseling kan zijn in de vorm van het uitwisselen van behandeling. Ik geef jou Reiki, en dan jij mij… Reiki, massage. Net wat we afspreken.

In de meeste gevallen echter, zal de energie-uitwisseling in de vorm van geld gaan. Het universeel afgesproken ruilmiddel. Gemakshalve heb ik een ‘prijslijst’ gemaakt:

Prijslijst

Reiki behandeling van 1 uur: € 45

Reiki behandeling van 1,5 uur: €60

Reiki behandeling thuis: €55 voor een behandeling van 1 uur in Delft en directe omgeving ivm reistijd

Aanbieding:

Heb je nog nooit Reiki gehad en wil je nu eindelijk eens proberen wat het met jou kan doen? Kom dan eens “Kennismaken met Reiki”:

  • Vooraf uitleg over wat de bedoeling is, wat je kunt ervaren, etc
  • Behandeling van 1 uur
  • Nabespreken van de behandeling

Om zoveel mogelijk mensen met Reiki kennis te kunnen laten maken, vraag ik voor “Kennismaken met Reiki” slechts € 35

Kennismaken met Reiki bij jou thuis kan ook, daar vraag ik €45 voor.

Ik hoop dat bovenstaande voldoende aanleiding voor je is om een afspraak te maken!

Bel gerust: 06 5357 1395

Als ik niet opneem, kan dat zijn omdat ik aan het behandelen ben. Spreek je naam en telefoonnummer in, en vertel even dat je een afspraak wilt maken.

Afspraken zijn mogelijk van maandag tem vrijdag tussen 19:00u en 21:00u.

Maandag, vrijdag, zaterdag en zondag ook overdag mogelijk.